Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu
Wetenschappelijke basis voor het onderzoek dat Stichting Brain Nutrients uitvoert:

Eicosanoïden zijn de sleutel tot een goede gezondheid omdat zij de informatiestroom van ons lichaam controleren in ons biologische internet. Onderzoekers ontdekten dat ratten dood gingen als de vetten uit hun eten werden gehaald. Door het toevoegen van omega 3 en omega 6 vetten, bleven de ratten in leven. Dit zijn essentiële vetten die ons lichaam maar ten dele aan kan maken en dus aanvullend via de voeding moeten worden verkregen. Deze vetten zijn nodig voor de productie van eicosanoïden. Wetenschappelijke artikelen over eicosanoïden.

Mineralen zijn de basis bouwstenen van iedere cel en daarmee essentieel voor onze gezondheid. Onze bodem is verarmd en onze voeding bevat hierdoor minder mineralen. Wetenschappelijke artikelen over mineralen

Kennis verkregen uit het onderzoek van Brainlabs
Deze kennis is uitgelegd met behulp van animaties.

Het wetenschappelijke team van Brainlabs, waar alle kennis en inzichten zijn verkregen, bestaat uit de onderstaande personen:
 • Eddy A.J. Arnoldussen MSc MBA 
  Studeerde biochemie / immunologie in Utrecht en bedrijfskunde in Groningen. Hij was 15 jaar lang werkzaam in de farma industrie in verschillende commerciële management functies bij Glaxo, DSM en GB. Vanaf 1999 is hij actief als zelfstandig ondernemer in de lifescience sector. Hij heeft in deze sector in verschillende start-up biotech bedrijven geïnvesteerd.
   
 • Dr. Fokko Bosker 
  Studeerde chemie en farmacie in Groningen. Nadat hij in 1989 promoveerde in Leiden, specialiseerde hij zich in neurochemie/ pharmacologie (Utrecht). Op dit moment is hij werkzaam bij psychiatrie van het UMCG en is hij betrokken bij dierexperimenteel en klinisch onderzoek. Hij maakt deel uit van het biomarker onderzoek van NESDA (Nederlandse studie angststoornissen en depressie).
   
 • Dr. Anatoliy Gladkevich 
  Studeerde medicijnen in Grodno, Belarus. Na 4 jaar actief te zijn geweest als huisarts werd hij hoofd van het diagnostische laboratorium aan de universiteit van Grodno. Na zijn promotie in 1990, op het gebied van klinische voeding aan de medische faculteit van de universiteit van Moskow, ging hij terug naar Grodno. Hier werkte hij 13 jaar lang aan het academische ziekenhuis als assistent associate professor en hoofd van de afdeling endocrinologie. Vanaf 2001 is hij als Postdoc en onderzoeker verbonden aan het academisch ziekenhuis van Groningen. In 2009 trad hij in dienst bij Brainlabs BV als senior wetenschapper.
   
 • Prof. Dr. Jakob Korf 
  Studeerde biochemie in Groningen en promoveerde op het onderwerp monoamine metabolisme. Daarna vertrok hij naar de US waar hij zijn Postdoc deed aan de universiteit van Yale. Hij heeft gewerkt voor diverse bedrijven. Van 1981 tot 2007 was hij hoogleraar biologische psychiatrie aan het UMCG. Hij heeft een eredoctoraat aan de medische universiteit van Yerevan (Armenië).


Eicosanoiden
Eicosanoiden
Mineralen
Mineralen
Kennis-uit-onderzoek-Brainlabs
Kennis uit onderzoek..

 
Do you want to support our research? Great! Donate to NL64INGB0006676639, Brain Nutrients
 
Sitemap
My profile
Disclaimer
Privacy
 
 
Brain Nutrients Foundation is a "Public Benefit Organisation" (Dutch: Algemeen Nut Beogende Instelling, ANBI).
This makes your gifts deductible income, and if you arrange periodical gifts for 5 year there is no threshold.